Bungalows in Duitsland

Heerlijke vakantiewoningen tegen een prettige prijs

Hieronder vind je een aantal aanbieders van bungalows, vakantiehuisjes en appartementen in Duitsland. Via de website van de aanbieder kun je een vakantiehuisje of bungalow in Duitsland boeken.

Locus Solus

Locus Solus betekent, vrij vertaald, 'Vrijstaand Huis'. En dat is wat je vindt op deze site. Duizenden vrijstaande vakantiehuisjes, villa's, zelfs kastelen.

Locus Solus is een soort zoekmachine voor vakantiehuisjes. Er worden huisjes aangeboden van verschillende aanbieders, waaronder Belvilla, Casamundo en EuroRelais. De aanbieders van vakantiewoningen zijn met zorg geselecteerd.

Naast vrijstaande vakantiehuisjes vind je er overigens ook een ruim aanbod van niet-vrijstaande huisjes, appartementen en resorts. Voor elk budget. Van voordelig tot zeer luxe. En in vrijwel alle landen van Europa.

Website: http://locussolus.nl/duitsland/

Chalet.nu

Chalet.nu bemiddelt sinds 2004 in de verhuur van vakantiehuizen in heel Europa.

Momenteel biedt Chalet.nu meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Het aanbod varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5-sterrenwoningen met privé-zwembad. Ook is er een groot aanbod voor de wintersport.

Het aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de Thuiswinkel.org-organisatie.

Website: http://www.chalet.nu/vakantiehuis-duitsland

Tips Bungalows in Duitsland