Kaarten van Duitsland

Handige kaarten voor onderweg

Hieronder vind je een aantal kaarten en plattegronden die handig kunnen zijn bij het uitstippelen van je route, het bezoeken van steden en het plannen van trips:

ANWB Wegenatlas Duitsland

ANWB Wegenatlas Duitsland

Deze uitgebreide wegenatlas Duitsland op A4-formaat bied je meer dan 100 pagina's met actuele en gedetailleerde kaarten.

De ANWB Wegenatlas Duitsland biedt kaarten op een schaal van 1:300.000 (1 cm = 3 km). Hiermee vind je gemakkelijk de kortste weg of juist een leuke toeristische route.

De atlas wordt aangevuld met detailkaarten van de grote stedelijke gebieden (1:100.000) en de Alpen (1:800.000).

Tevens is de atlas voorzien van een informatieve kaartrand en een plaatsnamenregister. Inclusief Europese hoofdwegen (1:4.000.000).

Kortom: deze wegenatlas is erg handig voor het plannen van je reis.

Te bestellen bij bol voor € 13,95

ANWB Wegenkaart Duitsland

ANWB Wegenkaart Duitsland

ANWB Wegenkaart Duitsland bevat ook kaarten van Zwitserland en Oostenrijk. Deze kaart is eigenlijk onmisbaar in de auto als je één van deze landen bezoekt.

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend: ze hebben een goede uitsnede, zijn gemakkelijk hanteerbaar, hebben een handige kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen.

De schaal van de kaart is 1:800.000. Dat wil zeggen: 1 cm = 8 km.

De kaart bevat ook stadsplattegronden Berlijn, Keulen, Frankfurt, Hamburg, Stuttgart en München. Ook  een plaats- en straatnamenregister ontbreekt niet.

Te bestellen bij bol voor € 8,25

Michelin Duitsland

Michelin Atlas Duitsland e.o.

Deze atlas van Michelin beslaat niet alleen Duitsland, maar bevat ook kaarten van omliggende landen: Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk en de Tsjechische Republiek.

In deze toeristische wegenatlas vind je daarnaast maar liefst 94 stadsplattegronden, een plaatsnamenregister, wegcodes, bezienswaardigheden en schilderachtige routes.

De atlas is Nederlandstalig en heeft 280 pagina's.

Te bestellen bij bol voor € 17,95

Tips Kaarten van Duitsland