Reisgidsen voor Duitsland

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je kunnen helpen van je vakantie in Duitsland een echt succes te maken.

Capitool Reisgids Duitsland

Capitool Reisgids Duitsland

J. Eger-Romanowska

De reisgids van Duitsland is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis.

Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfotos en praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

Deze reisgids van Capitool bevat veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken.

Deze Capitool reisgids is toch wel de leukste reisgids voor Duitsland. Alleen het doorbladeren al is een waar genoegen!

Te bestellen bij bol voor € 36,99

1000 plekken

Duitsland, Zwitserland & Oostenrijk

1000 plekken die je echt gezien moet hebben

Een mysterieus eiland, een oase, een bloementapijt in de Mark - het Pfaueninsel bij Potsdam.

Dit boek neemt je mee op een droomreis naar de mooiste en boeiendste plekken van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Laat je meevoeren naar betoverende landschappen en fantasierijke luxehotels, beleef spectaculaire kunstwerken, architectonische hoogtepunten, opzienbarende evenementen en historische bezienswaardigheden.

Je komt van alles te weten over land en inwoners en ontdekt een gastronomische verscheidenheid, van nobele sterrenrestaurants tot pensions met goede burgerkost. Talrijke verrassende tips wekken je reislust op: ga naar de 1000 mooiste reisdoelen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Te bestellen bij bol voor € 19,95

Verrassend Duitsland

Verrassend Duitsland

L. Kraaijo, C. van Bunnik, C en G. Lemmens

Verrassend Duitsland laat zien hoeveel Duitsland land te bieden heeft: ongerepte natuur, eigentijdse musea, historische dorpen, hippe steden en dat alles soms net over de grens.

Iets verder weg lokken de imponerende Alpen, mysterieuze bossen en een 2.400 kilometer lange kustlijn. Dit boek laat je de klassiekers, maar zeker ook de onbekendere plekken in Duitsland ontdekken.

Düsseldorf is meer dan de kerstmarkt, in het Roergebied bevinden zich prachtige industriële monumenten, steden als Berlijn, Hamburg en Keulen zijn übercool en de voormalige DDR is niet grauw maar bruist.

Ga op safari in Brandenburg, relax in een van de vele luxe bad- en kuuroorden, huur een bootje om het Spreewald te verkennen of fiets langs de Weinstrasse in het 'Toscane van Duitsland'. Uiteraard vind je in de gids veel bijzondere logeer- en eetadressen, prachtig beeldmateriaal en duidelijke plattegronden.

Te bestellen bij bol voor € 24,95

Tips Reisgidsen Duitsland